Un concert del Festiuet del Vendrell.

El Festiuet del Vendrell 2022 es farà el mes d'agost i es trasllada a la platja de Sant Salvador

Aquest divendres es presentarà el cartell complet

L'organització del festival de música Festiuet ha anunciat diverses novetats sobre l'edició d'aquest any 2022. En primer lloc, el Festiuet del Vendrell tindrà un canvi de dates respecte a les que s'havien anunciat per l'any 2020.

Després d'una primera edició, el 2019, en què el festival es va fer la primera quinzena d'agost, pel 2020 es va decidir avançar-lo al juliol. La pandèmia del coronavirus va obligar a ajornar el certamen, el mateix que va passar l'any 2021.

A l'agost i a Sant Salvador

De cara a aquest 2022, els impulsors del festival esperen poder celebrar-lo, però retornant a les dates del primer any. Així, el Festiuet tindrà lloc entre els dies 4 i 7 d'agost. No és l'únic canvi que s'ha anunciat, ja que el certamen no repetirà la ubicació del primer any, al costat del port de Coma-ruga.

El nou emplaçament serà a la platja de Sant Salvador, per bé que encara no s'ha concretat l'espai. Aquest divendres 4 de febrer es donarà a conèixer el cartell complet. L'edició del 2021 havia de comptar amb formacions com Oques Grasses, SFDK, Buhos, Desakato, Doctor Prats o Crim.