Sherezade Bardají a l'espectacle 'Allà on viuen els monstres'

El Festival en Veu Alta arriba a la Bisbal del Penedès

Aquesta setmana, el Festival EVA presenta dues activitats a la Bisbal del Penedès

Després de 7 setmanes, el Festival EVA, En Veu Alta, continua la seva activitat amb un programa ple d'activitats, segons les paraules de la directora Jordina Biosca, «boniques, agraïdes i amb poques complicacions».

La programació d'enguany de l'EVA s'ha organitzat en diversos eixos temàtics en els quals hi ha programades més de 100 actuacions de narració oral, teatre, concerts, xerrades i activitats de formació lectora.


 


 

Aquesta setmana, el Festival EVA presenta dues activitats a la  Bisbal del Penedès.

La proposta pel pròxim dijous 22 de juliol, és una experiència literària de la mà de  Pablo Albo: 'Cuentos heróticos', així, amb H. Una activitat només per a adults amb el que us endinsareu en una zona amb turbulències. Una experiència literària única. Oral, però literària.

En el cas del diumenge, petits i grans podreu endinsar-vos en un món fantàstic amb Sherezade Bardají, que presenta 'Allà on viuen els monstres'. Un espectacle de narració oral i ombres xineses per a tota la família basat en el llibre d'en Maurice Sendak.

És imprescindible reservar les entrades prèviament.

Agenda EVA a la Bisbal del Penedès

—  Dijous 22 de juliol, a les 21.30 hores a la plaça de l'Església: 'Cuentos heróticos' amb Pablo Albo (Festival EVA)


 


 

— Diumenge 25 de juliol, a les 12.00 hores a la plaça de l'Església: Allà on viuen els monstres, amb Sherezade Bardají (Festival EVA).