festival-en-veu-alta

El festival En Veu Alta posposa els espectacles de l'actual edició

No es farà el mes de juny, però l'organització descarta la cancel·lació

El festival En Veu Alta (EVA) que se celebra en diferents localitats del Penedès mantindrà l'edició d'aquest 2020, per bé que canviarà les dates. Des de l'organització han informat que el festival no es farà entre els dies 5 i 14 de juny, com estava previst, però que s'ha descartat anul·lar l'actual edició, que és la número setze. Ara mateix s'està treballant per reprogramar els espectacles entre els mesos de juliol i octubre.

Per això s'està en contacte amb els ajuntaments, els museus, les biblioteques i altres entitats participants per reubicar les actuacions, adaptant-se a les recomanacions que les autoritats vagin donant. Des de l'organització aposten per «garantir als artistes les actuacions ja previstes, per tal de no debilitar encara més un sector cultural amb condicions laborals ja fràgils de per si».

L'edició 2020 de l'EVA estava configurada per una seixantena d'actes que s'havien de fer en 22 pobles de l'Alt i el Baix Penedès, així com de l'Anoia. Des del certamen informaran els pròxims dies sobre quina és la nova programació.