Micròfon a un escenari

Arriba la 6a edició del Festival de l’Humor de Cunit

Se celebrarà del 5 al 8 d’agost a la Plaça Jaume Vidal

El Festival de l'Humor (#FesHumorCunit) va començar el 2015 com una iniciativa de dos joves del municipi, Guillem Estadella i Júlia Figuerola. Actualment, aquest festival s'ha consolidat com un dels esdeveniments ineludibles de l'estiu a Cunit

Aquest 2021 arrencarà la seva  sisena edició, que tindrà lloc els dies 5, 6, 7 i 8 d'agost. Ho fa amb un programa ambiciós amb el qual es vol celebrar la seva implantació al municipi.

Així doncs, la Plaça Jaume Vida acollirà durant quatre nits les diferents actuacions humorístiques i els  monòlegs  amb uns convidats de primera.

Programació de Fes l’Humor a Cunit:

Tots els actes són gratuïts i amb aforament limitat.

Dijous 5 d’agost, a les 22.00 hores, Gala d’obertura del Festival de l’Humor 2021.

Divendres 6 d’agost, a les 19.00 hores, ‘Furgonólogo’ amb Julen Axpe i Borja Nicolau. I a les 22.00 hores, Nit d’humor amb Sara Escudero.

— Dissabte 7 d’agost, a les 19.00 hores, ‘La Noche de Parrado’ amb Victor Parrado. I a les 22h, espectacle ‘Bona Gent’ amb Quim Masferrer.

—  Diumenge 8 d’agost, a les 22.00 hores, Espectacle ‘Impro Acatomba’.
 

Reserva d’entrades ja disponible

Per assistir als actes cal fer  reserva de plaça a través de la plataforma online entradium.com, o bé, presencial a l’oficina de Turisme de dilluns a dissabte en horari de 10.00 a 14.00 hores i de 17.00 a 20.00 hores.

L’accés al recinte dels actes s’obrirà 30 minuts abans de cada actuació. Un cop iniciat l’espectacle —  a l’hora indicada a la programació — es donarà pas a omplir les places que quedin lliures i quedaran anul·lades les reserves.