Festival de 'food trucks' a Cunit per acomiadar el mes de juliol

El passeig Marítim acull el tercer festival de 'food trucks' els dies 27 i 28 de juliol, amb una àmplia oferta gastronòmica i música en directe

 

Cunit acomiada el juliol amb la tercera edició del Festival 'Food Truck', que tindrà lloc el divendres 27 i el dissabte 28 de juliol al Passeig Marítim amb l'avinguda de la Font, concretament a l'esplanada de l'estació de tren de la Renfe. A partir de les sis de la tarda el divendres i de les 11.00 hores del matí el dissabte, una desena de furgonetes amb menjar de tot tipus ocuparan aquest espai, amb la intenció de mantenir la bona acollida que aquest festival ha tingut els dos primers anys d'existència, el 2016 i el 2017. 

Podeu veure la galeria d'imatges del tercer Festival 'Food Truck' de Cunit en aquest enllaç. 

Junt amb les 'food trucks',  hi haurà diverses parades de comerç local, activitats variades per a infants i grans, i bona música amb concerts que amenitzaran els dos dies. L'esdeveniment està organitzat per les regidories de Turisme i Patrimoni de l'Ajuntament de Cunit i el Penedès Marítim, juntament amb Artistic Events i Ràdio Cunit. Les actuacions musicals seran divendres a les 22.00 hores amb Pop'n'Roll i a partir de les 23.30 hores amb Cecile Duo fins a dos quarts de dues de la matinada; i dissabte  a les deu Trio Imposible, i de les 23.30 a les 01.30 hores Albert Martínez.

Es podrà gaudir durant tota la jornada de menjar i estands varis.
Es podrà gaudir durant tota la jornada de menjar i estands varis. | Cedida

 

Plats típics d'arreu del món

Els 'food trucks' o 'camions de menjar', nascuts originàriament als Estats Units i el Canadà, són vehicles d’estil vintage que es dediquen a l’elaboració i venda de menjar de qualitat, els quals ofereixen plats típics d’arreu del món. L'esdeveniment comptarà amb vehicles amb degustació diversa, i estaran acompanyats amb parades dels establiments comercials de Cunit.