Puntaires a la Fira Modernista de l'Arboç.

La Fira Modernista de l'Arboç comptarà amb una gran presència de grups locals

Molts arbocencs interpretaran personatges amb vestits d'època

La Fira Modernista de l'Arboç torna aquest 2022 després de dos anys d'absència per la pandèmia. Ho farà els dies 30 d'abril i 1 de maig, amb una gran presència d'entitats, grups i ciutadans arbocencs que hi prendran part. Per una banda, n'hi haurà que faran de personatges arbocencs vestits d'època.

Destacaran, un cop més, les incombustibles puntaires que se situaran just davant de la renovada Escola de Puntaires. També els Amics del rei Josep, que passejaran per quarta vegada per la fira. Tampoc faltaran Las Chicas del Finde, un grup que va sorgir el 2019 i que podrà fer acte de presència per segona vegada.

Un altre atractiu seran les dues exposicions que el col·leccionista Josep Plana farà a la Casa de Cultura. Es podran gaudir de motos i cotxes clàssics, i un nodrit grup d'apassionats d'aquests vehicles els exposaran a la Rambla Gener durant el dissabte.

Visites a la Giralda i a Cal Gallart

El guia arbocenc Eduard Jané farà de conductor a la visita a la Giralda del diumenge al matí. Una de les novetats d'aquesta edició serà la visita a la masia Cal Gallart, l'actual escola Camp Joliu. Els alumnes de quart d'ESO del centre col·laboren en aquesta activitat amb el seu projecte 'Racons de l'Arboç'.

A més a més, la fira comptarà amb la participació de quatre grups arbocencs que faran números musicals, de dansa o de llegendes modernistes. L'Elenc Arbocenc, l'Embruix, l'orquestra de l'escola Sant Julià i l'Escola de dansa Estudi seran protagonistes en diferents moments. 

Des de l'Ajuntament de l'Arboç han apuntat que en pocs dies donaran a conèixer el programa complet de la Fira. Aquest esdeveniment està impulsat per la regidoria de Turisme i Promoció Econòmica.