La masia modernista de Cal Gallart, actual escola Camp Joliu de l'Arboç.

La Fira Modernista de l'Arboç incorporarà una visita a Cal Gallart, l'actual Escola Camp Joliu

Els alumnes del centre seran els encarregats de fer de guies turístics

A poc a poc es van coneixent novetats de la novena Fira Modernista del Penedès, que es farà els dies 30 d'abril i 1 de maig. L'Ajuntament de l'Arboç ha anunciat que enguany s'incorpora una visita a la masia de Cal Gallart, l'actual escola Camp Joliu. Serà la primera vegada que s'organitza una visita turística a aquest element patrimonial del municipi.

La visita es farà el dissabte 30 d'abril en dues tandes, la primera a les onze del matí i la segona a les dotze. Seran els mateixos alumnes de l'escola els encarregats de fer de guies turístics per l'emblemàtica masia modernista. L'activitat l'han estat preparant amb el projecte educatiu 'Racons de l'Arboç'.

Un servei de bus llançadora

El desplaçament a Cal Gallart es podrà fer tant amb vehicle propi com amb un servei de bus llançadora que s'habilitarà. En aquest últim cas, caldrà fer una reserva a través del correu electrònic turisme@arbocenc.cat. Des del consistori avisen que les places són limitades.

Les pròximes setmanes s'aniran anunciant altres novetats sobre la Fira Modernista del 2022, que suposa el retorn d'aquest esdeveniment després de dos anys. La iniciativa està organitzada per la regidoria de Turisme i Promoció Econòmica de l'Ajuntament de l'Arboç.