La Fira de Santa Llúcia de l'Arboç.

La Fira de Santa Llúcia de l'Arboç posa l'accent en els actes infantils i nadalencs

El diumenge serà el dia de la Punta al Coixí

L'Arboç ja ho té tot a punt per viure, a partir d'aquest divendres 10 de desembre, l'edició número 809 de la Fira de Santa Llúcia. Seran tres dies plens d'activitats familiars i nadalenques, amb parades repartides pel centre de la vila, concerts i portes obertes. Un acte destacat serà la inauguració de la remodelació de l'Escola de Puntaires, amb motiu del seu 80è aniversari.

Acostant-se a les festes de Nadal

Les festes de Nadal tindran molta rellevància a la fira, amb activitats complementàries com l'espectacle musical nadalenc de carrer que farà la Zebrass Marching Band. També hi haurà una exposició de diorames amb figures de ferro de Jaume Vargas, que es podrà veure a l'Auditori. A més, els més petits podran alimentar un Tió de Nadal durant tota la fira, que acabarà cagant regals per tothom.

Una tradició que no faltarà és la de l'Arbre dels Desitjos, on tots els infants podran posar una cartolina amb els seus desitjos i il·lusions. La visita del Pare Noel i altres personatges nadalencs, l'espai de la bola de Nadal i una xocolatada completen els actes. Sense oblidar les nombroses parades on es podran trobar elements decoratius nadalencs.

Plantada i exhibició de puntaires

El diumenge 12 de desembre serà el torn d'un dels actes més destacats i concorreguts de la Fira de Santa Llúcia de l'Arboç. La XXVI edició de la Plantada i exhibició de puntaires aplegarà un gran nombre de participants. També hi haurà un gran mercat de productes relacionats amb la punta al coixí, amb més de vint parades a la plaça d'Antonio Machado. 

La Fira de Santa Llúcia és un esdeveniment plenament consolidat amb més de 800 anys d'història. Està catalogada com l'única fira temàtica dedicada al món de la punta al coixí. El programa d'actes de l'edició d'aquest 2021 es pot consultar en aquest enllaç.