Chicuelo, Mezquida i de Mode.

El flamenc de Chicuelo i Mezquida arriba a l'Auditori Pau Casals del Vendrell

El guitarrista i el pianista presenten el disc 'No hay dos sin tres'

La programació del Temporada del Vendrell segueix endavant, i aquest dissabte arriba el torn del flamenc amb l'actuació del guitarrista Juan Gómez 'Chicuelo' i el pianista Marco Mezquida. Tots dos presentaran el seu últim disc 'No hay dos sin tres' a les 20.00 hores a l'Auditori Pau Casals, acompanyats del percussionista Paco de Mode.

Chicuelo és un dels guitarristes del panorama flamenc més rellevants i al llarg de la seva extensa carrera ha acompanyat 'cantaors' tan reconeguts com Enrique Morente, Miguel Poveda, Duquende, Mayte Martín, Rancapino o Chano Lobat. El guitarrista s'acompanya de Marco Mezquida, un destacat pianista de jazz, i ambdós dialoguen en llibertat, fugint d'etiquetes, prejudicis i compromisos.

El seu nou disc està integrat per vuit diàlegs entre la guitarra flamenca i el piano, amb un títol que ja prediu una futura col·laboració en estudi. Les entrades pel concert són numerades i es poden comprar a través de la web del Temporada o de forma presencial a la recepció de l'Escola de Música Pau Casals, els divendres no festius de 10.00 a 13.00 hores.