La parada d'intercanvi de llibres del Mercat del Vendrell.

Fomentant la lectura i la solidaritat des del Mercat Municipal del Vendrell

La parada d'intercanvi de llibres recull 500 euros per a la Lliga Contra el Càncer

El Mercat Municipal del Vendrell compta, des de fa dos anys, amb un espai d'intercanvi de llibres ('book crossing') que és tot un èxit. Va ser impulsat per dues paradistes (Carnisseria Badell i Cansaladeria L.M.) que van pensar que era una bona manera de donar ús a una parada buida.

Tothom qui vulgui pot agafar un dels llibres que hi ha amb la condició de deixar-ne un altre. Però per a aquelles persones que no tenien cap llibre per deixar, es va possibilitar que fessin un donatiu de dos euros. La idea era poder recollir fons per entregar a la Lliga Contra el Càncer de Tarragona i les Terres de l'Ebre.

Entrega de 500 euros

D'aquesta manera, un cop cada any es fa entrega a l'entitat dels diners que s'han recollit en els últims dotze mesos. Això és el que va passar aquest dimecres, quan la Loli i la Montserrat van donar a la Lliga Contra el Càncer prop de 500 euros.

Des de l'entitat han agraït la tasca de les dues paradistes, així com a l'Ajuntament del Vendrell per la cessió de l'espai dins del Mercat. També han remarcat l'aportació de noves estanteries per part de Pau Peradalta.