Motocicletes a Coma-ruga, pel Memorial Ramon Torras.

El fort vent no impedeix la celebració del Memorial Ramon Torras del Motor Club Vendrell

Més de 45 motocicletes han pres part a l'homenatge al desaparegut pilot català

El Motor Club del Vendrell ha organitzat aquest passat diumenge 5 de desembre la setzena edició del Memorial Ramon Torras. Ni el fort vent que bufava ha impedit que més de 45 motocicletes hagin pres part a l'homenatge al desaparegut pilot català de motociclisme. Tal com ha dit Josep Maria Busquets, «avui era un dia per 'moteros' de veritat».

Totes les motocicletes concentrades a Coma-ruga estaven en un molt bon estat de conservació, essent algunes verdaderes peces de col·leccionista. N'hi havia que fins i tot s'apropaven als cent anys d'antiguitat.

Les motos han fet dues voltes de reconeixement a l'antic circuit urbà de Brisamar, per reviure com era el circuit on Torras va patir el fatídic accident mortal. Després, el regidor d'Esports, Rubén Gràcia, ha lliurat els premis als participants i s'ha fet una ofrena floral i un minut de silenci.

Des del Motor Club Vendrell han agraït l'esforç fet per tots els participants i el suport de l'Ajuntament del Vendrell. El barceloní Ramon Torras va ser un destacat pilot de motociclisme durant la dècada dels anys seixanta del segle XX.

La seva trajectòria ascendent es va estroncar amb l'accident mortal que va patir el 30 de maig de 1965 en una carrera a Coma-ruga. Tenia només 21 anys.