Pla general de l'autopista C-32 a l'altura de la sortida de Cubelles i Cunit

La Generalitat assegura que els descomptes de la C-32 beneficien 10.000 usuaris al mes

El Govern ha fet balanç dels últims mesos amb els municipis del Penedès Marítim

La Generalitat de Catalunya ha fet balanç dels descomptes que es van començar a aplicar el passat setembre a la C-32 sud. El Govern ha mantingut una reunió aquest dijous 26 de maig amb els ajuntaments del Penedès Marítim. La trobada ha servit perquè la Generalitat transmetés als consistoris algunes dades d'aquests primers mesos de bonificacions.

Segons el Govern català, mensualment es beneficien d'aquests descomptes uns 10.000 usuaris. Això suposa un increment important respecte als prop de 4.000 que es beneficiaven amb l'anterior sistema de descomptes. El total de persones inscrites al nou sistema és de 20.000, segons han afegit.

La Generalitat s'ha compromès a revisar de nou les dades després de l'estiu, per veure si la partida que s'hi destina s'exhaureix o no. En cas que no s'exhaurís, el Govern es plantejaria noves bonificacions. L'1 de gener, la Generalitat ja va introduir alguns canvis en els descomptes que havien demanat els municipis.

Per part dels ajuntaments, aquests han reclamat que el sistema de descomptes sigui encara més clar i senzill. Concretament, sol·liciten que el procediment per inscriure-s’hi sigui més fàcil, segons s'ha apuntat des de l'Ajuntament de Calafell.