La Residència Hospital Sant Antoni Abat de l'Arboç

La Generalitat intervé la residència Sant Antoni Abat de l'Arboç per un nou brot de Covid

Quinze dels 38 residents han donat positiu

El malson del coronavirus torna a afectar la residència Sant Antoni Abat de l'Arboç. El Departament de Salut ha informat que s'ha declarat la intervenció del centre a partir d'aquest divendres 29 de gener, després que el passat dia 11 es detectés un brot que, fins ara, ha contagiat quinze residents i un treballador. També hi ha set contactes estrets en aïllament

La direcció i la gestió del centre serà assumida, de forma provisional, per la Fundació Vilaniu, que aportarà les dotacions de personal que siguin necessàries. El personal actual de la residència arbocenca quedarà sota la direcció de l'entitat. La passada primavera, la residència Sant Antoni Abat ja va patir un brot de coronavirus que va provocar diversos contagis i algunes defuncions.

Durant la segona onada de la passada tardor, la Generalitat va haver d'intervenir dues residències del Baix Penedès, una de Calafell i una altra de la Bisbal del Penedès. La de Calafell fins i tot es va tancar durant un temps per l'alta incidència del virus.