Gospel africà solidari, a l'Auditori Pau Casals del Vendrell

Els beneficis del concert es destinaran a la gestió d'un orfenat d'Uganda

La programació d'estiu de l'Auditori Pau Casals tindrà aquest dissabte a les 20.30 hores una proposta singular i atractiva, amb el quintet de gospel ugandès Aba Taano. El grup portarà al recinte vendrellenc diferents temes de gospel africà i americà, amb especial protagonisme de la dansa, el ritme i la veu. Els cinc integrants d'Aba Taano han aconseguit un reconeixement unànime del públic i la crítica, que els ha portat a obtenir diversos premis internacionals. La seva passió, a més, contagia el públic que gaudeix de l'energia positiva que desprenen. 

Música per salvar vides

En el marc dels premis, els membres d'Aba Taano han rebut la medalla d'or de les olimpíades de la veu a Letònia el 2014, i la medalla d'or al Concurs Cantante Domino de Lituània el 2015. El concert de l'auditori té un component solidari, ja que la recaptació que facin aniran destinada al projecte 'Música per salvar vides', mitjançant el qual es gestiona un orfenat a Uganda en el qual s’ajuden a una trentena de nens i nenes orfes, que viuen en condicions desfavorides. El projecte en qüestió potencia la música i la dansa perquè aquests infants es formin i puguin tenir un futur digne al seu país.

La formació Ana Taano representa la principal font de finançament de 'Música per salvar vides' i és un punt molt important de suport professional pels joves. En el concert que faran a l'Auditori Pau Casals hi predominaran el gospel africà, el cant tribal, melodies populars i versions pròpies de temes coneguts. Les entrades per l'espectacle es poden adquirir al web ticketea i al mateix Auditori Pau Casals abans de començar el concert. A més dels concerts de l'Auditori, el Vendrell acull aquest agost el cicle de música tradicional Música a la Vila, amb l'actuació aquest dimecres del músic basc Kepa Junkera, que presentarà el seu nou treball 'FOK' a la plaça del Tívoli a partir de les deu del vespre.