Laura Vilagrà, en una reunió amb l'associació ProVegueria Penedès.

El Govern vincula el desplegament dels serveis territorials del Penedès al pressupost

Vilagrà s'ha mostrat disposada a accelerar-ne el desplegament, sempre que hi hagi nous comptes

La consellera de la Presidència de la Generalitat, Laura Vilagrà, ha vinculat el desplegament dels serveis territorials del Penedès al pressupost del 2023. En una visita a Sant Sadurní d'Anoia, Vilagrà ha mostrat la voluntat d'accelerar el desplegament dels serveis el 2023. Amb tot, la consellera ho ha lligat al fet que la Generalitat pugui tenir nous pressupostos.

«Aquest any, en cas que s'aprovi el pressupost, accelerem el desplegament dels serveis territorials de tots els Departaments al Penedès», ha apuntat Vilagrà. La consellera ha fet aquest anunci en una trobada amb l'associació Vegueria ProPenedès. Un dels primers que es desplegarà és el d'Igualtat i Feminisme a Vilanova i la Geltrú, per poder atendre les víctimes de la violència masclista.

Empresa i Drets Socials al Baix Penedès

Cal recordar que el Baix Penedès acollirà les seus dels serveis territorials d'Empresa i Drets Socials, tal com es va anunciar el passat febrer. Tots dos serveis s'ubicaran a la capital de la comarca, el Vendrell. El Govern preveia desplegar aleshores els serveis territorials durant el 2022, una cosa que al final no va passar.

Ara assegura que es desplegaran el 2023, tot i que la seva implantació dependrà del pressupost. Vilagrà s'ha acompanyat en la trobada del delegat territorial del Govern al Penedès, David Alquézar.