El gran zepelí de la companyia La Baldufa Teatre.

Un «gran Zeppelin» donarà el tret de sortida a la Fira Modernista de l'Arboç

L'esdeveniment torna aquest cap de setmana després de dos anys d'absència

La Fira Modernista del Penedès torna aquest cap de setmana després de dos anys d'absència. L'Arboç acollirà el 30 d'abril i l'1 de maig la novena edició d'aquest esdeveniment que ja s'havia convertit en un clàssic de la primavera a la comarca. La pandèmia va estroncar la seva celebració els anys 2020 i 2021, però aquest 2022 torna amb força i amb moltes novetats.

Una de les principals és la que servirà per obrir la fira el dissabte 30 d'abril a la rambla Gener. Un espectacle familiar que, sota el nom de 'Zeppelin', farà les delícies de grans i petits. La companyia lleidatana La Baldufa Teatre portarà un zepelí de grans dimensions acompanyat d'un grapat d'esbojarrats personatges.

Els assistents podran gaudir de les evolucions d'aquest imponent aparell volador en dues funcions. La primera serà a la una del migdia i la segona, a les sis de la tarda. Un espectacle de gran bellesa visual i pensat perquè el gaudeixi tota la família.

Foto de família dels personatges vestits d'època

Una altra novetat que l'Ajuntament de l'Arboç ha donat a conèixer és la primera fotografia conjunta de tots els personatges vestits d'època. Es farà el diumenge 1 a les 18.45 hores a la zona blava de darrere l'església, amb l'emblemàtic edifici de Cal Marquet al fons. El consistori ha animat tots els veïns a vestir-se d'època per prendre part a la iniciativa. 

Després de la foto, tots els participants faran una passejada pel recinte firal amb final a la rambla Gener. Allà hi haurà el gran ball de cloenda a les 19.30 hores. Aquesta novena edició de la Fira Modernista també comptarà amb la presència de nombrosos grups locals.

Igualment, s'ha programat una visita a la masia de Cal Gallart, que és l'actual escola Camp Joliu. La Fira Modernista del Penedès és una iniciativa de la regidoria de Turisme i Promoció Econòmica de l'Ajuntament de l’Arboç.