El grup de versions Star Ways actua a la Festa Major 2019 de l'Arboç.

El grup de versions Star Ways i els DJ's Mighty Duckz, a la Festa Major de l'Arboç

El consistori també ha fet una valoració de les activitats de 'L'Arboç es mou'

L'Ajuntament de l'Arboç segueix destapant actes de la Festa Major que tindrà lloc a finals d'aquest mes d'agost. Després d'anunciar-se que els grups La Fuga, La Desbandada i Seikos seran els protagonistes del concert del dissabte 24 d'agost, ara s'ha donat a conèixer que la nit del diumenge 25 serà pel grup de versions Star Ways i pels DJ's locals Mighty Duckz.

Star Ways ofereix versions d'algunes de les millors cançons roqueres de totes les èpoques, garantint diversió per a tothom. Per la seva banda, els Mighty Duckz s'encarregaran d'allargar la nit amb els èxits actuals del panorama musical. El concert es farà a la pista exterior del Poliesportiu Municipal, un cop estigui acabada la carretillada dels Diables, i és gratuït per a tothom

Valoració de 'L'Arboç es mou'

Per altra banda, el consistori arbocenc ha fet un balanç «molt positiu» del programa d'activitats solidàries 'L'Arboç es mou', que impulsa la regidoria de Joventut, Esports i Lleure. Aquest és un programa d'activitats esportives que vol incentivar la pràctica de l'esport i la vida saludable, a través de professionals i les entitats esportives del municipi. Aquesta cinquena edició s'ha fet entre els dies 1 i 26 de juliol, amb una oferta que ha inclòs ioga per adults i en família, pilates, futbol al carrer, caminades, tir amb arc, zumba, pàdel, i tallers de nutrició i meditació, entre d'altres.  

Segons l'Ajuntament, prop de 200 persones han pres part en alguna de les activitats programades. 'L'Arboç es mou' també té un vessant solidari, ja que els diners recollits amb el preu d'inscripció per a cada activitat (cinc euros) es destinen a l'organització de la quarta Cursa Contra el Càncer de l'Arboç, que es farà el 6 d'octubre.

També et pot interessar: