Frame del videoclip de Guardafuegos 'Si puedo volver'.

El grup del Vendrell Guardafuegos estrena nou videoclip del tema 'Si puedo volver'

És el tercer i últim avançament del disc 'Lo que tenga que ser', que sortirà el 15 d'abril

El grup de rock del Vendrell Guardafuegos ha estrenat aquest dimecres 31 de març un nou videoclip de la cançó 'Si puedo volver'. Es tracta del tercer i últim avançament del nou disc 'Lo que tenga que ser', que veurà la llum el 15 d'abril.  

El vídeo, dirigit per la realitzadora Anna Oset, està gravat a la casa rural MUMA del Vendrell i compta amb la participació de l'actor Art Roggio. 'Si puedo volver' és un tema d'aromes folk i country, en el qual els del Vendrell compten amb la col·laboració de la cantant Eva Cabanes.

El nou disc, el 15 d'abril

Després d'aquesta estrena, Guardafuegos ja ho té tot a punt per publicar el seu tercer treball d'estudi, el qual va ser enregistrat als estudis La Casamurada el passat setembre, sota la producció de Pepo López  (Quique González, La Cabra Mecánica, Chivo Chivato).

El grup va fer una exitosa campanya de micromecenatge a través de Verkami a finals del 2020, i ha publicat tres avançaments durant aquest inici de 2021, dels temes 'El mundo es suficientemente grande', 'Ahora tampoco' (amb Dani Flaco a la veu), i 'Si puedo volver'.

El 15 d'abril es publicarà, a través del segell Flufi Records, el nou disc de la banda a les diferents plataformes digitals, que també tindrà edició física en vinil i CD. El concert de presentació es farà el divendres 23 d'abril al Teatre Àngel Guimerà (Tàg) del Vendrell, en una actuació inclosa dins la programació cultural del Temporada i en la qual el grup comptarà amb diversos invitats.