El grup del Vendrell Guardafuegos.

Guardafuegos i Andrea Motis, protagonistes musicals del cap de setmana de Sant Jordi al Vendrell

Els vendrellencs presenten el seu nou disc 'Lo que tenga que ser' amb diversos artistes convidats

El Vendrell viurà un cap de setmana de Sant Jordi ben musical, amb dues actuacions destacades del grup local Guardafuegos i de la intèrpret de jazz Andrea Motis. El primer concert serà el de Guardafuegos, que tindrà lloc el divendres 23 d'abril al Teatre Àngel Guimerà (Tàg) a les 20.00 hores.

Els vendrellencs presenten el seu nou disc 'Lo que tenga que ser', publicat el passat 15 d'abril, amb un concert molt especial on comptaran amb diferents artistes invitats, com Dani Flaco, Pepo López, Joan Masdeu, Eva Cabanes, Dani Carbonell, Josep Carles Rius o Eva Morueco. Les entrades es poden comprar al web del Temporada o els divendres al matí de forma presencial a l'Escola de Música Pau Casals.

Andrea Motis i Randy Greer

El dissabte 24 d'abril arribarà el torn de l'aclamada cantant i trompeta de jazz Andrea Motis, que presentarà l'espectacle 'A Swing Story' a l'Auditori Pau Casals, a les 20.00 hores. Motis vindrà acompanyada del seu quintet, on hi ha músics com Ignasi Terraza, Joan Chamorro, Josep Traver i Esteve Pi, així com de la veu de Randy Greer, amb qui farà duets dels grans èxits del jazz. Les entrades per aquest concert estan exhaurides.