Bruno Oro.

L'humor de Bruno Oro enceta el Temporada de tardor al Vendrell

El monòleg 'Si o no?' parla sobre l'art de perdre's, actualment en vies d'extinció

'Sí o no?' és el nom que porta l'espectacle amb el qual Bruno Oro encetarà aquest dissabte 24 de setembre la programació del Temporada del Vendrell. Es tracta d'un monòleg humorístic que serveix a l'actor com a via per recordar un art actualment en extinció, l'art de perdre's

En un món que sempre va amb pressa i només busca l'eficàcia, perdre's ja no és una opció, gràcies a aplicacions com Google Maps. En contrast amb aquestes aplicacions que ens controlen en tot moment, Oro es va perdent mentre recorda una anècdota real. Una situació que va viure en el seu primer viatge a Nova York i que il·lustra la nostàlgia per aquells temps on es podia —i s'havia— d'improvisar

L'espectacle tindrà lloc aquest dissabte 24 de setembre al Teatre Àngel Guimerà (Tàg) a les 20.00 hores. Les entrades es poden comprar al web del Temporada o al vestíbul de l'EMMPAC el divendres al matí. Aquesta serà la primera proposta de la programació de tardor del Vendrell, que es va presentar la setmana passada.

Presentació del nou llibre de Lola Casas

Encara en l'apartat cultural, el dimecres 5 d'octubre tindrà lloc la presentació al Vendrell del nou llibre de l'escriptora Lola Casas. 'La nena que volia ser mestra', publicat per Voliana Edicions, es presentarà a les 18.00 hores a la Biblioteca Municipal Terra Baixa.

Es tracta d'un recull de records, reflexions, anècdotes i consells que Casas ofereix als seus lectors, després d'una vida dedicada a l'ensenyament i l'escriptura. Amb la presència de la mateixa autora, es farà una tertúlia amb tots aquells que vulgui assistir a la trobada. Pels que prenguin part a l'acte s'ha recomanat que portin un llibre de la seva infantesa i un altre que els hagi agradat molt d'adults.