Quique Setién, durant la seva visita a Calafell

Ni distància, ni mascareta: Quique Setién i l'alcalde de Calafell, al bell mig d'una imatge polèmica

El tècnic càntabre i diversos membres de la corporació municipal se salten les directrius sanitàries | La CUP els delata: «des de l'administració cal donar exemple»

El pas de Quique Setién pel municipi de Calafell aixeca polseguera, dies després, fora dels terrenys de joc. L’entrenador del FC Barcelona, que el passat dilluns va visitar l’Escola de Futbol Base de la localitat, ha aparegut al bell mig d’una imatge polèmica, en els temps que corren, en una conducta qüestionada i reprovada per part de la CUP.

A la foto, feta davant del restaurant La Barca de Ca l’Ardet, el tècnic càntabre apareix sense mascareta, braç a braç amb l’alcalde Ramon Ferré, el regidor d’Esports, Seguretat i Protecció Civil, Arturo Peña, i d’altres persones, quasi tots incomplint les mesures bàsiques de seguretat sanitària. Des de la CUP Calafell, precisament, han apuntat que «s’hauria de donar exemple» per part d’una administració que, amb aquesta imatge, mostra una actitud reprovable, temerària i irresponsable dins del context actual de crisi.