Presentació de la Setmana de la Mallola.

Impulsen una setmana dedicada a l'economia social al Baix Penedès

S'han programat diverses activitats enfocades a fer més visible el moviment

L'ecosistema cooperatiu del Baix Penedès, junt amb l'Ateneu CoopCamp, ha organitzat la primera setmana de La Mallola. Entre el 30 de setembre i el 7 d'octubre es faran diverses activitats a tota la comarca per fer més visible el moviment de l'economia social i solidària.

En total s'han programat set activitats, començant el dia 30 a les 19.00 hores al Museu Deu del Vendrell. Allà es farà la xerrada 'Oportunitats i potencialitats del cooperativisme com a eina per a l'enfortiment socioeconòmic local en clau d’Economia Social i Solidària'. Anirà a càrrec d'Ivan Miró i vindrà seguida de la presentació de la XES-Vegueria Penedès.

El divendres 1, a les 18.00 hores, es farà una ruta per les entitats que treballen en la inserció de col·lectius vulnerables al Vendrell. Es visitarà la Fundació Santa Teresa, la botiga de Roba Amiga i la cooperativa Actua. El dia 2 es farà un taller de teatre i tast de productes de proximitat al Cinema Iris de Calafell.

El diumenge 3 es farà una visita a l'espai de custòdia del GEVEN a la Finca de Can Marlès, amb un tast de productes de custòdia. Ja el dijous 7, el Museu Deu acollirà una conversa amb Marc Talavera, del Col·lectiu Eixarcolant, i els grups Les Garrofes i El Poniol.

Per prendre part a les activitats cal fer una inscripció prèvia al següent enllaç. La Mallola és una xarxa formada per set iniciatives de l’economia social i solidària del territori. En formen part l'AMBP, l'escola de música Contrapunt, la Porta de Fusta, Terra i Taula, Baix Penedès amb el Sàhara, el Geven i CoopCamp.