Nou incendi a l'antiga fàbrica Superave del Vendrell

El foc ha deixat danys materials a un edifici que es troba molt deteriorat

L'edifici de l'antiga fàbrica de productes carnis Superave, situada a la Muntanyeta del Vendrell, ha patit aquest dimecres a la tarda un nou incendi al seu interior. Policia Municipal i Bombers de la Generalitat han treballat per apagar el foc, que només ha causat danys materials. No és el primer cop que es declara un incendi a l'antiga fàbrica, un fet que ja ha passat en diverses ocasions. L'edifici es troba molt deteriorat, pràcticament en ruïnes, i al seu interior s'hi apilen deixalles i runa.

Objecte d'incendis

En altres ocasions, els focs s'han iniciat a la runa que hi ha a l'interior. En un incendi que es va produir el maig del 2016 va cedir una part del sostre. El foc d'aquest dimecres ha creat una gran columna de fum que era ben visible des de diferents punts de la ciutat. Veïns del barri de la Muntanyeta fa temps que reclamen que s'enderroqui l'edifici, que només és font de maldecaps.  

Edifici en ruïnes

L'empresa Superave SA, situada al carrer dels Jònquils del barri de la Muntanyeta, era un escorxador industrial d'aus i caça, on es fabricaven diferents productes carnis. Des de fa anys presenta un important estat d'abandonament, amb part de l'edifici en runes. El seu interior ha estat saquejat completament.

Aquesta mateixa setmana es va produir un altre incendi al Vendrell, en aquest cas en una nau del polígon industrial La Cometa. Dos treballadors que en aquell moment estaven dins la nau van ser traslladats a l'Hospital del Vendrell per inhalació de fum. El foc s'havia originat en un cotxe que hi havia dins la nau, per un curtcircuit, i les flames havien afectat dues naus que hi havia al costat. El carrer on va tenir lloc l'incendi va estar tallat durant diverses hores, fins que les flames van ser sufocades completament.