Incendi en una guingueta de platja a Coma-ruga

El foc ha cremat de matinada una pila de cadires, el tendal i part de l'estructura

Els Bombers de la Generalitat han hagut d'apagar un incendi que s'ha produït aquesta matinada en una de les guinguetes que hi ha a la platja de Coma-ruga, al Vendrell, a tocar del Passeig Marítim. L'avís del foc s'ha rebut a les 02.26 hores d'aquest dijous 1 d'agost, i una dotació dels Bombers s'ha dirigit al lloc dels fets. Es tractava de la guingueta que està situada a l'altura de l'avinguda de la Generalitat. 

Segons han explicat els Bombers a aquest mitjà, el foc ha cremat una pila de cadires que hi havia a l'establiment i també ha afectat el tendal i part de l'estructura metàl·lica de la guingueta. No s'han registrat, sortosament, danys personals. Al cap de menys d'una hora els Bombers han aconseguit apagar el foc. Fins al lloc del succés també s'ha desplaçat una unitat de la Policia Municipal del Vendrell.

Incendis a Cunit i Calafell

Els Bombers van tenir més feina aquest passat dimarts 30 de juliol al Baix Penedès, ja que van haver d'actuar en dos focs que es van declarar a Calafell i Cunit. A Calafell, els veïns de l'avinguda d'Espanya de Segur de Calafell van alertar que s'estaven cremant diversos contenidors d'aquesta via. El foc va estar a punt d'arribar a la tanca d'una finca del carrer, però el ràpid avís dels veïns i la ràpida intervenció dels Bombers ho va evitar.

Per altra banda, la nit del mateix dimarts 30 de juliol hi va haver un incendi a la cuina d'un habitatge de Cunit, situat al carrer dels Pirineus. Els mateixos habitants de la casa i alguns veïns van aconseguir apagar les flames amb un extintor. Poc després, quan van arribar els Bombers, aquests van ventilar la casa i van revisar si quedava algun punt calent. En aquest cas, tampoc hi va haver ferits.