S'incendia un transformador elèctric al Vendrell

La Policia Local ha donat l'avís als Bombers

Els Bombers de la Generalitat s'han activat la tarda d'aquest divendres, 11 de gener, per un incendi al Vendrell. Segons han informat els Bombers, han rebut l'avís quan passaven pocs minuts de les quatre de la tarda, concretament a les 16.09 hores, quan la mateixa Policia Local del Vendrell els han alertat d'un incendi al carrer Barcelonès. S'ha incendiat una estació transformadora elèctrica, on el foc ha començat al seu interior.

Les flames han afectat l'interior del transformador, i segons els Bombers sembla que seria una caseta transformadora abandonada on ha cremat material com ara matalassos. L'incendi només ha provocat danys materials, i cap persona s'ha vist afectada ni ha resultat ferida, ni per cremades ni per inhalació de fum. 

Fins al lloc dels fets s'hi ha desplaçat una sola dotació dels Bombers de la Generalitat, que al cap d'uns tres quarts d'hora ja donaven el foc per apagat. Al lloc de l'incendi, al carrer Barcelonès del Vendrell, també hi ha acudit la policia municipal vendrellenca, que ha treballat conjuntament amb l'equip dels Bombers. De moment es desconeixen les causes que haurien provocat l'incendi en aquest transformador elèctric, però els Bombers s'estan encarregant d'esbrinar-ho.

Imatge de l'incendi al transformador elèctric al Vendrell. | PL El Vendrell

 

Mor un gos en un incendi a Bellvei

Aquesta setmana, concretament el passat dimarts 8 de gener, un incendi va cremar una casa unifamiliar de la urbanització Baronia del Mar de Bellvei. Tot i que en el moment de l'incendi no hi havia cap persona a l'interior de la casa, sí que hi era la mascota,  el gos, que malauradament va morir per culpa de les flames. El foc es va declarar pocs minuts abans de les 12 del migdia, i quan van poder entrar a dins de la casa els bombers van veure que l'animal ja havia mort.