Presentació de la candidatura de Magí Pallarès a Sant Jaume dels Domenys.

Incombustible: Magí Pallarès tornarà a ser alcaldable a Sant Jaume dels Domenys

Com el 2019, encapçalarà la llista de Convergents

Magí Pallarès serà de nou el cap de llista de Convergents a les eleccions municipals del 2023 de Sant Jaume dels Domenys. Pallarès va ser presentat com alcaldable en un acte que es va celebrar el passat dijous 16 de juny, amb la presència del president del partit, Germà Gordó. El partit també va comptar amb la presència de la secretària general de la formació, Teresa Pitarch.

Regidor a Sant Jaume des del 1991

Magí Pallarès és un dels polítics més veterans del Baix Penedès i ha estat regidor a l'Ajuntament de Sant Jaume des del 1991. També ha estat alcalde de la població durant 24 anys. Als comicis del 2019, ja amb Convergents, va ser el més votat, però un pacte entre Endavant i ERC el va deixar sense alcaldia.

Tot i això, el 38% dels vots que va obtenir eren un indicatiu del suport que encara té Pallarès al municipi. En la presentació de la seva candidatura, l'alcaldable va fer referència a la situació política actual del municipi. Pallarès va criticar l'equip de govern, que veu «dividit» i més concentrat «en les batusses internes que en resoldre els problemes de les persones». 

En aquest sentit, va reivindicar la seva experiència de més de trenta anys al consistori i el seu «coneixement de l’administració municipal». L'acte també va servir per escollir el president de la Federació del Penedès de Convergents, Esteve Bagué. Per la seva banda, Joan Maria Diu serà el vicepresident.

Més candidatures en municipis del Penedès

El partit està treballant per presentar caps de llista en diferents municipis del Penedès. El mateix Joan Maria Diu, per exemple, va ser candidat el 2019 al Vendrell, però es desconeix si repetirà el 2023. A menys d'un any dels comicis, la maquinària dels partits ha començat a accelerar per configurar les diferents llistes electorals.