El carrer de President Companys, on residia la víctima.

Incredulitat i tristesa al Vendrell per l'assassinat al Port Olímpic de Barcelona de la jove Sara

La ciutat fa una concentració de condemna aquesta tarda a la plaça Vella

Incredulitat, ràbia i tristesa. Aquests són els sentiments que predominen al Vendrell un dia després de la mort de Sara B., una jove de 26 anys veïna de la ciutat que va ser apunyalada en un local d'oci nocturn del Port Olímpic de Barcelona. La majoria de ciutadans no entenen com ha pogut passar una cosa així a una jove que havia anat amb uns amics a una discoteca de Barcelona.  Veïns i coneguts estan en estat de xoc.

Segons s'ha informat des de l'Ajuntament del Vendrell, la Sara era una jove de 26 anys que vivia amb la família al carrer de President Companys, a la zona sud del barri del Tancat. Els seus pares van venir al país procedents del Marroc, però ella, la menor de diversos germans, ja va néixer aquí. Al Vendrell va fer tots els seus estudis, entre els quals un Grau Mitjà d'Administració, i des de fa un temps treballava al bingo del municipi. Els que la coneixien destaquen que era una noia vital, amable i treballadora.

 

Imatge de Sara B. penjada a les xarxes socials.
Imatge de Sara B. penjada a les xarxes socials. | Facebook

Minut de silenci a la plaça Vella

Ningú es podia pensar que una nit d'esbarjo, en la qual havia anat amb un grup d'amics a Barcelona, pogués acabar així. La noia va morir en rebre diverses ferides d'arma blanca, suposadament després de patir un intent de robatori del mòbil. També va quedar ferit un vigilant de seguretat que la va ajudar. Tot i els esforços dels serveis d'emergència i sanitaris, la Sara va morir poc després a l'Hospital del Mar, on havia estat traslladada.

«És una notícia molt trista i des de l'Ajuntament mirarem de donar tot el suport a la família», ha apuntat l'alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez. La ciutat farà un minut de silenci aquest dijous 5 de setembre a les 18.00 hores a la plaça Vella per condemnar el succés i demanar justícia per l'assassinat de la noia. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per esclarir el succés, tot i que de moment no s'ha informat de cap detenció.