Sessió informativa al Vendrell sobre els campaments d'estiu per aprendre anglès

L'escola Top One ofereix múltiples opcions conjuntament amb British Summer

El Centre Cívic l’Estació del Vendrell acollirà el pròxim divendres 31 de gener, a partir de les 19.00 hores, una sessió informativa sobre els campaments d’estiu per aprendre anglès que ofereixen de forma conjunta l’escola d’idiomes Top One Language School i British Summer. La sessió està oberta a qualsevol ciutadà, i servirà per donar tots els detalls sobre les diferents opcions que hi ha per aprendre anglès durant l’estiu, que també inclouen les estades a l'estranger.

 

Campaments d'estiu de diferents temàtiques

Opcions que inclouen els campaments d’estiu que es fan a Castellvell i el Vilar (Bages) i que s’engloben en diferents temàtiques com són els ‘chef camp’, els ‘dance camp’, els ‘sports camp’, els ‘fun camp’ o els ‘adventure camp’, entre d’altres. Són campaments que es fan en dues franges d’edat, dels set als onze anys i dels dotze als quinze anys, i que tenen diverses opcions de preu i de dates.

Estades a l'estranger

Pels que prefereixin aprendre anglès a l’estranger, la sessió també servirà per presentar un programa de dues setmanes a Eastbourne (Anglaterra) per a nois i noies d’entre onze i disset anys, en família o en una residència. Un programa on s’inclou les excursions, les classes, els trasllats, l’assegurança mèdica i un monitor acompanyant.

De la mateixa manera, a la trobada es proporcionarà un extens catàleg dels programes que British Summer té en països com Irlanda, els Estats Units, Anglaterra o el Canadà, així com les que es poden fer a França, Alemanya o Suïssa per estudiar francès, alemany i altres idiomes.

 

Trimestre o curs escolar a l'estranger

Una altra opció que s’explicarà a la sessió informativa serà la possibilitat de marxar un trimestre o tot un curs escolar a l’estranger, per cursar un any acadèmic de l’ESO o el Batxillerat a un centre públic o privat de països com Anglaterra o els Estats Units. Igualment, també hi ha estades a l’estranger per adults en les quals es pot estar amb famílies, a una residència o a casa del professor.

Tots aquells que vulguin contractar ja algun programa tenen una bona oportunitat per fer-ho, ja que se’ls oferirà un descompte de 150 euros pels programes del catàleg. Top One Language School del Vendrell i British Summer fa més de 25 anys que treballen de forma conjunta amb uns resultats de total confiança i fiabilitat, segons expliquen des de l’acadèmia. Per a qualsevol dubte o per confirmar assistència de forma prèvia es pot escriure al mail info@idiomestopone.com o trucar al telèfon 977 66 20 47.