L'inspector Joan Mulet, nou cap dels Mossos al Baix Penedès

Agustí Migó, fins ara responsable de la policia catalana a la comarca, ha passat a segona activitat | Ni la comissaria del Tarragonès ni la regió Camp de Tarragona tenen sotscap

El departament d'Interior ha nomenat l'inspector Joan Mulet nou cap de la comissaria dels Mossos d'Esquadra al Baix Penedès, segons ha pogut saber TarragonaDigital. Fins al passat mes d'abril de 2018 l'inspector Mulet va ser el responsable de l'Àrea d'Investigació Criminal (AIC) del Camp de Tarragona.  Ara assumeix aquesta unitat després de la jubilació operativa de l'inspector Agustí Migó, que ha passat a segona activitat.

Mulet ja ha assumit la direcció d'aquesta comissaria, poc plàcida, que ha de donar seguretat a tots els municipis de la comarca del Baix Penedès.  Aquest dimarts ja s'ha assegut a la taula presidencial de l'acte de les no-Esquadres de la regió policial del Camp de Tarragona que s'ha celebrat a Riudoms com a cap d'aquesta Àrea Bàsica Policial del Baix Penedès.

En el seu moment, va ser Francesc Moragas qui va assumir la direcció de l'AIC del Camp de Tarragona. L'inspector Moragas era llavors, l'abril de 2018, el sotscap de la comissaria dels Mossos al Tarragonès, sota la direcció de l'inspector Vicenç Lleonart. Mulet en un primer moment havia de ser el sotscap de Tarragonès però no va arribar a exercir. La comissaria del Tarragonès, una de les més importants del país, segueix sense sotscap.

L'anticap, assessor policial sense agents al seu comandament

El vallenc Agustí Migó, fins ara el cap de la comissaria, ha passat a segona activitat, una opció que tenen els agents dels Mossos d'Esquadra quan compleixen 57 anys, de deixar les responsabilitats operatives i passar a una prejubilació. Migó, segons ha pogut saber TarragonaDigital, és ara assessor assignat a la regió policial del Camp de Tarragona i té el despatx a la comissaria de la policia catalana a Camp Clar i sense agents sota el seu comandament. Migó ha acabat la seva carrera al Vendrell després de ser el cap dels antiavalots a Tarragona i d'haver estat durant anys també a la Divisió de Trànsit.

La regió policial Camp de Tarragona tampoc té sotscap

El nomenament de Mulet era dels darrers que s'esperaven a la direcció de la policia catalana al Camp de Tarragona. Però igual que la comissaria del Tarragonès, la regió policial del Camp de Tarragona tampoc té encara nomenat un sotscap. David Boneta va ser el cap de la regió policial del Camp de Tarragona fins que el comissari en cap Miquel Esquius, nomenat pel Departament d'Interior a mig estiu, li va encarregar la direcció de la Comissaria Superior de Coordinació Territorial.

El seu segon, l'intendent Ramon Chacón va assumir la direcció de la regió policial Camp de Tarragona i va ser nomenat cap però avui en dia  encara no s'ha nomenat cap comandament com a sotscap de la regió.