Goteres a l'Institut Ernest Lluch de Cunit.

L'Institut Ernest Lluch de Cunit torna a patir goteres en diverses aules

L'Ajuntament ha traslladat el problema de nou al Departament d'Educació de la Generalitat

L'Institut Ernest Lluch de Cunit ha tornat a patir problemes de goteres amb les pluges dels últims dies. No és la primera vegada que passa, en una situació que complica el normal desenvolupament de les classes. Des de l'Ajuntament de Cunit han informat que ja han contactat amb el Departament d'Educació de la Generalitat per fer un seguiment del problema.

De moment s'han fet algunes actuacions provisionals, tot i que a mitjà termini la Generalitat preveu fer un canvi de totes les cobertes. L'actuació consistiria a substituir totes les làmines que hi ha actualment. L'inici d'aquests treballs està previst, segons l'Ajuntament, pel quart trimestre d'aquest any.

Trobada de municipi per un litoral sostenible

Per altra banda, Cunit ha acollit la tercera trobada de municipis per un litoral sostenible. La reunió ha comptat amb representants d'una vintena de consistoris de la línia de costa, des de Sitges fins a l'Hospitalet de l'Infant.

La jornada ha servit perquè Cunit presentés el projecte de renaturalització de la platja de Ponent, que s'impulsa junt amb el GEPEC. Actualment està en procés de licitació per part del Ministeri de Transició Ecològica.