Jaume Casañas.

Jaume Casañas tornarà a encapçalar la candidatura d'Impulsem Cunit a les municipals

L'actual alcalde ha rebut el suport de l'assemblea local i el grup municipal

Quan falta un any per a les eleccions municipals del 2023 comencen a confirmar-se els primers candidats a les alcaldies. A Cunit ja es coneix que l'actual alcalde, Jaume Casañas, encapçalarà per segona vegada la candidatura d'Impulsem Cunit. Casañas ha rebut aquest dijous 19 de maig el suport tant de l'assemblea local com del grup municipal. 

A l'assemblea també s'ha fet balanç de la feina feta fins ara en aquest mandat, amb un pacte de govern entre PSC i Impulsem. L'alcaldable ha defensat l'acord amb els socialistes, que van ser els guanyadors dels últims comicis, i el projecte impulsat. Casañas ha destacat les millores en la maquinària de neteja, la pròxima obertura d'un espai de Coworking o el nou contracte de neteja.

També el treball fet per l'equip de govern «per captar inversions econòmiques per dinamitzar el poble», tot i les dificultats de la pandèmia. L'actual batlle ha reafirmat «el compromís i la dedicació exclusiva amb Cunit i el Penedès». També ha avançat que aviat es definiran les línies de treball per al mandat 2023-2027, amb el repte d'encapçalar el consistori.

Per segona vegada al capdavant d'Impulsem

Jaume Casañas va entrar en el món de la política de la mà de CiU el 2011, al costat de Montserrat Carreras. El 2019 va optar per primer cop a l'alcaldia, al davant de la marca municipalista Impulsem Cunit. Va obtenir 1.036 vots i quatre regidors, quedant per darrere del PSC de Dolors Carreras, que va treure cinc regidors.

Contra tot pronòstic, Impulsem i el PSC van fer un pacte de govern que va repartir l'alcaldia entre Dolors Carreras i Jaume Casañas. Aquest últim va agafar el relleu al capdavant del consistori el juny del passat 2021. A finals d'aquest any va anunciar que es desvinculava del PDeCAT per crear un nou partit d'àmbit penedesenc, que també rep el nom d'Impulsem.