L'actor de Calafell Joan Carles Suau formarà part de la sèrie 'Hache', de Netflix

Borial Management, l'oficina de representació de l'actor, ho va anunciar ahir dilluns, 26 de novembre, a través de les xarxes socials

L’actor calafellenc Joan Carles Suau formarà part de l’elenc de la sèrie ‘Hache’, una nova producció de la popular plataforma d’’streaming’ Netflix. Protagonitzada per Adriana Ugarte ('Julieta', 'Palmeras en la nieve' o 'La Señora') i Javier Rey ('Fariña', 'Velvet'), el thriller, que es rodarà en bona part a la ciutat de Tarragona, s’estrenarà el pròxim 2019 a més de 190 països arreu del món.

Suau, immers en la filmació del nou thriller de Netflix

Segons Borial Management, l’oficina de representació de Suau, l’actor de Calafell, de 33 anys, ja ha començat la gravació de la sèrie, que tindrà un total de vuit capítols d’una hora de durada. ‘Hache’, basada en fets reals, narra la història i les vivències de l’Helena, una dona catapultada al capdavant del tràfic d’heroïna a la Barcelona dels anys seixanta.

 

Verónica Fernández, creadora d'una nova sèrie original de Netflix

El thriller, original de Netflix, ha estat creat i escrit per Verónica Fernández, qui ha treballat en sèries com ‘Cuéntame’, ‘Velvet Colección’ o ‘El comisario’. «Som grans admiradors de la feina de l'Adriana i el Javier (Rey), i no podríem estar més emocionats de veure'ls en una sèrie original de Netflix», explicava Erik Barmack, vicepresident de la secció Internacional Originals de la plataforma d''streaming'.

Els productors de la sèrie, «orgullosos» del projecte

Tomás Cimadevilla i Jorge Iglesias, de Weekend Studio i productors executius d''Hache', ja han explicat que estan molt contents amb la sèrie, la nova aventura i l'oportunitat que els brinda Netflix. «Ens sentim molt orgullosos que el nostre primer projecte sigui una sèrie original de Netflix. La nostra vocació com a empresa és global i amb Netflix aquest objectiu està assegurat. Confiem que aquesta sigui la primera etapa d'una llarga i fructífera col·laboració», han assegurat.