El delegat del Govern a la Generalitat, David Alquézar.

Josep Maria Colomé, nou director dels Serveis Territorials d'Educació al Penedès

La delegació del Govern al Penedès destaca que s'està complint el calendari del desplegament dels serveis territorials

La Delegació del Govern al Penedès ha anunciat el nomenament d'un nou director dels Serveis Territorials. Es tracta de Josep Maria Colomé, que encapçalarà la cartera d'Educació a la Vegueria del Penedès. Des de la delegació indiquen que el desplegament dels serveis segueix el calendari previst i els objectius que s'havien marcat.

El delegat del Govern al Penedès, David Alquézar, ha volgut fer balanç del treball que s'ha fet en el seu primer any de mandat. A més de seguir amb el desplegament dels serveis territorials, Alquézar ha afirmat que s'han complert els altres objectius marcats. Entre aquests hi ha «la creació d'una dinàmica de treball a través dels consells de direcció o establir una política de proximitat amb tots els territoris».

També impulsar la planificació territorial com a cohesió social. El delegat ha remarcat que en aquest any s'han fet 85 visites territorials a alcaldies i consells comarcals per detectar de les necessitats del territori. Unes trobades que han servit «per donar suport als diferents ens locals i comarcals».

Pel delegat, tot això ja ha començat a donar els seus fruits en diferents àmbits. L'ampliació de places universitàries al territori (fins a 80), o la inversió amb Fons Next Generation (7,8 milions) en són alguns. També la inversió de 2,5 MEUR pel desplegament de la Xarxa Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD) o la creació d’una oficina de l'Agència per la Competitivitat de l'Empresa.