Els joves de la Bisbal del Penedès triaran els grups de música de la Festa Major

Va ser la proposta que va guanyar el premi a la millor idea del Videobox

Els joves de la Bisbal del Penedès seran els encarregats d'escollir els grups de música que actuaran a la Nit Jove de la Festa Major del 2019. Així s'ha anunciat des de l'Ajuntament de la Bisbal i es traslladarà als joves en una reunió oberta que es farà aquest dijous 10 de gener, a les set de la tarda, al Centre Municipal de Cultura (CMC). Aquesta va ser la proposta guanyadora del premi a la millor idea del Videobox que es va fer a la Festa Major del passat 2018.

El Videobox és un concurs d'idees organitzat per la regidoria de Joventut. Durant els dies que dura la Festa Major, els joves poden enregistrar en vídeo les diferents propostes que tenien relacionades amb l'àrea de Joventut. El concurs dona dos premis, la idea més original i la millor. Per a aquesta última, es va triar com a guanyadora la petició de poder escollir els grups musicals de la Nit Jove per part dels mateixos joves. La proposta guanyadora com a idea més original va ser la de fer un concurs de patinets a la pista d'skate.

L'Ajuntament es compromet a impulsar les idees guanyadores

La regidoria de Joventut de l'Ajuntament de la Bisbal del Penedès s'ha compromès a impulsar les idees guanyadores del concurs.  També ha entregat un premi als guanyadors, que s'ha tractat d'un dron per a la millor idea i un sopar per als joves que van fer la idea més original. L'any anterior, el 2017, la millor idea que va resultar guanyadora va ser la d'usar gots reutilitzables durant la Festa Major. Per això, el 2018 els gots de la Festa Major van ser d'aquest tipus, promovent la campanya 'Oh my got'.

La idea més original del Videobox de l'any 2017 la va guanyar l’entitat Els Esventats, que van proposar fer el pregó de la Festa Major 2018, com així va ser. Ara, caldrà veure quins són els grups entre els quals poden escollir els joves de la Bisbal per la Nit Jove de la Festa Major 2019.