Juanjo García, president del PP de Calafell.

Juanjo García serà el cap de llista del PP a les municipals de Calafell

García ha estat regidor en diversos mandats i ha format part de l'equip de govern

El Partit Popular (PP) tindrà com a candidat a les eleccions municipals de Calafell a Juanjo García. Així ho ha decidit el comitè electoral local aquest dilluns 23 de gener. García és el president del PP de Calafell i ha estat regidor a l'Ajuntament durant tres mandats.

Entre el 2011 i el 2019 va formar part de l'equip de govern, encarregant-se de la regidoria de Via Pública. Els últims comicis el PP només va treure un regidor a Calafell, i García, que anava en segon lloc a la llista, va quedar fora. També ha estat conseller comarcal i actualment és membre del Comitè Executiu del PP a Tarragona.

El líder dels populars calafellencs ha agraït la confiança que li ha fet el partit i ha esbossat les línies principals del seu programa. Aquestes són tenir «un Calafell més segur, amb més ocupació, millor assistència sanitària, que faci costat a la nostra gent gran i amb una millor educació i formació per als nostres joves». També ha fixat com a prioritat estar «al costat de les persones que més pateixen la crisi», sigui per manca de menjar o habitatge.

García ha reiterat el seu «compromís amb les urbanitzacions de Calafell», que creu que han estat «les grans oblidades aquests darrers quatre anys». El PP té l'objectiu de recuperar la presència al consistori, després que la perdés a mig mandat. El 2019, Maite González va ser l'única regidora que el PP va aconseguir a tota la comarca, però va deixar la formació fa dos anys per un enfrontament amb García.