Junts pel Vendrell proposa ubicar una comissaria de policia als Pisos Planas

El partit també presenta les seves mesures en l'àmbit del transport

Junts pel Vendrell ha presentat aquest dimecres diverses mesures relacionades amb el barri de la carretera de Valls, Ca l'Escori i els Pisos Planas, en la recta final de la campanya per a les eleccions municipals del 26 de maig. La cap de llista de la formació, Eva Serramià, ha detallat algunes de les prioritats pel barri, com ara augmentar la neteja i la seguretat, i ha avançat que el seu partit és partidari de fer una comissaria de la policia local al local social Sant Joan, ubicat als Pisos Planas.

En aquest barri, la candidatura també aposta per obrir el carrer de Sant Joan, per així evitar que quedi tancat, i millorar alguns aspectes urbanístics, com les calçades o les voreres. Un altre aspecte que Junts pel Vendrell ha destacat és la pacificació d'alguns carrers com el de les Hortes o el dels Rabassaires, fent-los més amables pels vianants, i buscar algun ús social pel terreny de les Hortes.

Propostes pel transport municipal

Junts pel Vendrell també ha fet referència a algunes de les seves prioritats en l'àmbit del transport municipal, entre les quals destaca fer una línia circular d'autobús que connecti l'Hospital, el centre de la ciutat, les urbanitzacions i els barris marítims, o demanar a la Generalitat una parada de bus a l'estació de tren de Sant Vicenç de Calders. De la mateixa manera, també aposten per oferir «un servei de transport a demanda, a partir de processos participatius dels ciutadans, en els llocs on fins ara no hi arriba el transport públic».

El partit que encapçala Eva Serramià és el més matiner a fer l'acte de final de campanya, ja que el celebrarà avui dimecres a les 20.00 hores. Serà un acte que es farà a la placeta dels Germans Ramon, i que es podrà seguir en directe a través de Facebook Live.  

També et pot interessar: