Junts pel Vendrell demana al nou govern un pla d'acció per millorar carrers i places

Creuen que cal prioritzar les àrees de vianants i l'atenció a la mobilitat reduïda

Junts pel Vendrell ha demanat al nou govern municipal que impulsi una pla d'acció per «millorar la qualitat de vida» dels ciutadans, alhora que s'aposta per la «modernització sostenible de la via pública». Per això, el partit que encapçala Eva Serramià creu que el govern ha de prioritzar «la posada al dia dels carrers atenent de forma urgent les persones amb mobilitat reduïda amb passos de vianants adaptats a les seves necessitats».

De la mateixa manera, el partit veu necessari «establir un pla estratègic per prioritzar els carrers per als vianants en lloc dels vehicles», posant com a exemple d'això els carrers de la Cristina Alta i Baixa. Finalment, Junts aposta per «transformar carrers importants i vertebradors del Vendrell, com són el carrer de les Flors, el Sant Xavier o l’avinguda de Sant Vicenç, perquè s’ampliïn les voreres, les zones d’arbrat, el pas de bicicletes i, a la vegada, es fomenti el comerç i la vida al carrer».

Valoració positiva de les actuacions fetes a les platges

Junts pel Vendrell ha fet aquestes peticions després de valorar de forma positiva les últimes actuacions de millora que s'han fet al camí del Romaní, a Sant Salvador, i a l'avinguda Imperial Tarraco de Coma-ruga. Segons el partit, aquestes són vies «molt utilitzades pels veïns i veïnes de la ciutat i necessitaven una millora», afegint que el govern de l'anterior mandat, del qual en formaven part, «va agafar el compromís de fer-ho realitat».

En aquest sentit, creuen que s'ha complert «la paraula donada als veïns». La formació post convergent ha fet aquestes demandes al nou govern municipal que, de moment, formen el PSC i l'AVP. En el ple de constitució del nou consistori, el partit de Serramià va deixar la porta oberta a «arribar a grans consensos» de ciutat, tot i que de moment no s'ha concretat cap acord. El ple del cartipàs es podria celebrar la setmana vinent.