L'alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez.

Kenneth Martínez recupera la dedicació exclusiva com a alcalde del Vendrell

Els últims deu mesos ha compaginat la tasca al capdavant de l'Ajuntament amb la seva feina

L'alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, ha recuperat la dedicació exclusiva al capdavant de l'Ajuntament. El ple d'aquest dilluns 1 d'agost ha aprovat que Martínez recuperés el règim de dedicació exclusiva, que en el seu cas és del 115%. Des del passat setembre, Martínez exercia el seu càrrec en règim de concurrència i cobrava només per assistència a les sessions dels òrgans col·legiats.

El batlle vendrellenc ha compaginat durant deu mesos la tasca al capdavant de l'Ajuntament amb la seva feina. El motiu va ser que l'1 de setembre es va haver d'incorporar de forma temporal al departament d'Educació, del qual n'és funcionari. Era l'única manera que tenia de consolidar la seva plaça al cos d'inspecció educativa.

En el seu moment, Martínez ja va reconèixer que aquesta situació suposava exercir «dues tasques del màxim nivell». Des de l'oposició van reiterar les crítiques per aquest fet, lamentant que durant gairebé un any l'alcalde del Vendrell ho hagi estat «només de tardes». Verònica Moreno el va acusar de «deixadesa de funcions», mentre Lluís Navarrete lamentava que hagués estat un alcalde «per hores».