Lax'n'Busto revela els cantants del nou disc, entre els quals hi ha Pemi Fortuny

'Polièdric' es publicarà el mes de febrer i hi haurà tres concerts de presentació

El retorn discogràfic de Lax'n'Busto vindrà acompanyat d'una notícia que els seus seguidors esperaven des de fa molts de temps, la del retorn del seu cantant original, Pemi Fortuny. Retorn a mitges, però, ja que al nou disc comparteix veus amb sis cantants més. Fortuny posa la seva veu a dos dels temes de l'àlbum, i serà el primer cop que se'l podrà sentir en un disc dels vendrellencs des que el 2006 va abandonar el grup.

Junt amb Pemi Fortuny, els altres cantants que acompanyen a Lax'n'Busto en aquest àlbum són Ernest Armengol, Ramon Mirabet, Miquel Abras, Pol Fuentes, David Ros i la vendrellenca Nerea Bassart. Aquesta última va guanyar el càsting que la formació va fer l’estiu passat a través de les xarxes socials. Tots ells posen veu a les deu noves cançons que el grup ha gravat durant la tardor sota la producció de Santos i Fluren.

'Polièdric', el mes de febrer

El nou disc de Lax'n'Busto portarà per títol 'Polièdric' i es publicarà el mes de febrer. Serà l'onze àlbum d'estudi del grup de rock del Vendrell, i el primer des del 2013, quan van publicar 'Tot és més senzill'. El grup ha anunciat que farà tres únics concerts per presentar-lo, amb la presència de tots els cantants que els han ajudat. Aquests seran el 30 d’abril a l’Auditori de Girona, dins del Festival Strenes, el 10 de maig a la Sala Barts de Barcelona, i el 24 de maig al Teatre Fortuny de Reus. 

Lax'n'Busto retornen així a l'activitat després d'una aturada que ha durant menys de dos anys. Els seus integrants han fet altres projectes musicals o s'han dedicat a la producció i gravació de discs als seus estudis, fins que aquest passat estiu han reemprès la seva banda principal. Els Lax'n ja van anunciar fa uns mesos que aquest volia ser un àlbum diferent, sense un cantant propi, sinó que comptessin amb la col·laboració de moltes veus diferents. El mes de febrer se'n podrà sentit el resultat.