L'Ajuntament de Llorenç del Penedès.

La línia verda de Llorenç recull un centenar d'incidències en els primers dos mesos

La majoria fan referència a les voreres i la calçada, l'enllumenat i la neteja

El servei de la Línia Verda que l'Ajuntament de Llorenç del Penedès va posar en marxa ara fa dos mesos ha tingut una bona rebuda per part dels ciutadans. Segons el consistori, en aquests dos primers mesos hi ha hagut 97 usuaris que han fet servir l'aplicació per informar d'algun assumpte.

La majoria de les incidències estan relacionades amb les voreres i la calçada, seguit de l'enllumenat, la neteja, les escombraries i els parcs i jardins. Des del consistori asseguren que el 70% d'aquestes incidències s'han pogut resoldre ja de forma satisfactòria.

Descarregar l'aplicació

Per fer servir aquest servei cal descarregar-se l'app Línia Verda i seleccionar el municipi de Llorenç del Penedès. Quan hi hagi alguna informació que es vulgui transmetre al consistori sobre la via pública, només cal prémer el botó 'Nova Incidència' i l'aplicació detecta automàticament les coordenades exactes en què s'ubica el desperfecte.

Després cal adjuntar una foto de la incidència amb una observació sobre aquesta. També es pot accedir al servei a través d'una pàgina web. Des de l'Ajuntament de Llorenç fan una valoració molt positiva del servei i animen els veïns a seguir utilitzant aquest canal directe de comunicació.