Josep Maria Llasat, de Pel Vendrell Primàries.

Llasat presenta un ultimàtum davant el «bloqueig» de la RTV el Vendrell

El regidor de Primàries deixarà d'assistir al consell d'administració fins que no es nomeni el Consell Assessor

El regidor de Pel Vendrell Primàries, Josep Maria Llasat, ha denunciat que la RTV el Vendrell es troba en un punt de «no retorn». Una situació de «bloqueig» de la qual acusa directament el regidor de Comunicació, Christian Soriano. Llasat recorda que l'empresa El Vendrell Comunicació fa tres anys i mig que no té gerent i ha anat perdent representants al Consell d'Administració.

Des de fa més d'un any no hi ha representació del grup de Podem, ni tampoc del de SP-ERC des que va plegar Lluís Navarrete. El Reglament de funcionament de l'empresa, aprovat recentment, indica que cal adaptar els estatuts i nomenar un Consell Assessor. Dos aspectes imprescindibles «per vetllar per la programació i nomenar els nous consellers».

Sense quòrum al consell d'administració

Llasat assegura que, «tot i les reiterades demandes fetes per activar el Consell», no s'ha obtingut resposta. Per això, el regidor ha decidit deixar d'assistir als consells d'administració fins que no existeixi aquest Consell Assessor i es recuperin tots els consellers. Una «mesura de pressió» amb la qual vol provocar una «insuficiència de quòrum» que faci que qualsevol acord sigui «nul».

El regidor de Primàries és conscient que aquesta situació pot afectar el pagament de les nòmines dels treballadors. Per això ha posat com a excepció que es convoqui un consell amb l'únic punt extraordinari del pagament de les nòmines del personal. En aquest cas sí que assitirà al consell.

El regidor de Comunicació, Christian Soriano, ha acusat Llasat de voler crear «un perjudici contra l'empresa i els treballadors». Soriano ha assegurat que els consells se seguiran celebrant perquè «són assumptes claus que determinen el funcionament de l'empresa». En relació amb el Consell Assessor, el regidor ha assegurat que la seva aprovació es portarà al ple del 30 de gener.