Magí Pallarès, amb Teresa Maria Pitarch i Germà Gordó.

Magí Pallarès tornarà a ser candidat a l'alcaldia de Sant Jaume dels Domenys per Convergents

El veterà polític va guanyar els últims comicis municipals, però un pacte entre Endavant i ERC el va deixar sense alcaldia

Magí Pallarès tornarà a ser candidat a l'alcaldia de Sant Jaume dels Domenys a les eleccions municipals del 2023. El veterà polític, que ja ha estat alcalde del municipi en diferents etapes, encapçalarà de nou la candidatura de Convergents. Ja ho va fer el 2019, aconseguint una victòria que va ser insuficient davant el pacte entre Endavant i ERC.

En una nota de premsa, des de Convergents assenyalen que Pallarès «va posar a disposició la candidatura per a possibles nous projectes polítics». Però el partit considera que la seva llarga experiència com a batlle «és un actiu» de cara a les eleccions. Per això destaquen «el seu grau de coneixement de l'administració municipal i de les necessitats que tenen» els veïns del poble. 

Pallarès va ser escollit alcaldable en un acte que es va celebrar el passat dijous 24 de febrer. A l'acte també hi van ser presents el president de Convergents, Germà Gordó, i la secretària general, Teresa Maria Pitarch. Ambdós van destacar el compromís de l'alcaldable amb el municipi de Sant Jaume dels Domenys.

Per la seva banda, Pallarès va assegurar que, en cas de ser escollit alcalde, vol liderar un projecte municipal «el màxim de participatiu i cohesionador». El 2019, Magí Pallarès es va presentar als comicis per primer cop fora de la llista del PDeCAT, obtenint quatre regidors amb Convergents. Un pacte entre Endavant (3) i ERC (3) el va deixar sense alcaldia, tot i que el 2023 ho tornarà a provar.