Maite González, a Calafell, i Victòria Ramo, a Cunit, les candidates del PP

Els populars ja han aprovat quatre candidatures al Baix Penedès

El Partit Popular (PP) ha confirmat els noms de les candidates a les alcaldies de Calafell i Cunit. A Calafell, els populars repetiran amb Maite González, l'actual regidora de Turisme, que ja va ser cap de llista el 2015. A Cunit, el PP provincial ha confirmat que la candidata a l'alcaldia serà Victòria Ramo, que substitueix així a Pepe Barquier, qui  ja havia estat donat de baixa del partit fa uns mesos.

Maite González repeteix a Calafell

A Calafell, Maite González mirarà de frenar la caiguda del partit. El 2015, el PP va treure 700 vots i dos regidors, amb una notable baixada dels 1.026 vots que havia tret el 2011. De fet, el partit va passar del tercer lloc al sisè en vots, per darrere de formacions com Cs, la CUP o UAM. Aquest mandat, el PP de Calafell ha governat junt amb el PSC i UAM, i Maite González ha estat segona tinent d'alcalde i regidora de Turisme. A més del PP, a Calafell ja es coneixen els candidats del PSC, Ramon Ferré, el PDeCAT, Sandra Suárez, i ERC, Carles Martín.

Victòria Ramo s'estrena a Cunit

A Cunit, Victòria Ramo s'estrena com a cap de llista del partit, després que Pepe Barquier fos el candidat durant els últims comicis. Ramo va agafar les regnes del partit després que es donés de baixa a Barquier. El partit va treure el 2015 un total de 435 vots i un sol regidor, que també van suposar una important sotragada respecte als gairebé 800 vots i tres regidors del 2011. Ramo mirarà de revertir la tendència del seu partit al municipi.

Francisco Ripoll, a Santa Oliva

Un altre dels candidats que el comitè electoral del PP ha confirmat al Baix Penedès és Francisco Ripoll, que repetirà a Santa Oliva. Aquests tres noms se sumen al de Jerónimo Merino, que BaixPenedesDiari ja va avançar fa una setmana que seria candidat a l'alcaldia del Vendrell per primer cop. El partit donarà a conèixer aviat de forma oficial els altres candidats als diferents municipis de la comarca.