Alguns dels integrants de la llista d'ERC i Som Poble al Vendrell.

Marc Robert serà el cap de llista de la coalició d'ERC i Som Poble al Vendrell

Eva Mata, Gisela Arbos i Lluís Navarrete ocupen els següents llocs de la llista

Marc Robert serà el cap de llista de la coalició entre ERC i Som Poble que concorrerà a les eleccions municipals del Vendrell. La candidatura ha presentat aquest divendres 5 d'abril els primers llocs de la llista, en un acte que han fet a la plaça de les Garrofes. Marc Robert va ocupar el lloc número quatre a la llista de Som Poble a les municipals del 2015, i és conegut per la seva tasca en moviments de defensa de la natura i el medi ambient, com ara el Geven. 

Darrere de Marc Robert, el segon lloc a la llista l'ocupa Eva Mata, que havia de ser la candidata d'ERC aquest 2019. El tercer lloc serà per Gisela Arbos, provinent de Som Poble, mentre que el quart l'ocuparà Lluís Navarrete, el president comarcal d'ERC. Salima El Youssoufi i Josep Mañé ocupen els llocs cinc i sis de la candidatura. D'aquesta manera, no repeteixen en els llocs de sortida els dos regidors que ha tingut Som Poble aquest mandat, Ruben Suan i Alfredo Valdivielso.

 

'Recuperem el Vendrell', el lema de campanya

L'acte que s'ha fet aquest divendres ha servit també per presentar el lema de campanya de la coalició, 'Recuperem el Vendrell', i esbossar algunes de les prioritats de la candidatura. Finalment, aquesta ha decidit no agafar cap marca nova, i mantindrà els noms de Som Poble i ERC, això sí, sota el paraigua d'Acord Municipal (AM), la plataforma política on es refugien les diferents candidatures relacionades amb Esquerra Republicana.  

La coalició té l'objectiu de ser la candidatura més votada en aquestes municipals, i esgrimeix els resultats obtinguts fa quatre anys pels dos partits com a aval. En aquella ocasió, els dos partits van sumar més de 2.700 vots, el que els donaria uns cinc regidors. Tot i això, cal veure de quina manera afecta el fet que concorrin als comicis junts, així com que es presentin candidatures com la de Pel Vendrell - Primàries de Catalunya