La candidata d'ERC a Sant Jaume dels Domenys, Marta Ventura.

Marta Ventura serà l'alcaldable d'ERC a Sant Jaume dels Domenys

Ha estat la candidata més votada a les primàries del partit republicà

Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) ha presentat la seva alcaldable per a les eleccions municipals del 2023 a Sant Jaume dels Domenys. Serà Marta Ventura, actual regidora de Cultura, Gent Gran, Promoció Econòmica, i Formació i Ocupació.

Ventura ha estat la candidata més votada a les primàries que el partit republicà ha celebrat aquest dimecres 16 de febrer. Ventura, que també és consellera comarcal, té 36 anys i ha estudiat gestió i administració empresarial, comerç internacional i màrqueting. També és llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques.

Aquesta emprenedora té actualment una agència de publicitat. Si bé la seva prioritat seguirà sent l'obra de govern actual, des d'ara ja encapçala el projecte renovat d'ERC al municipi. Marta Ventura agafa el relleu de Joan Ignasi López, que va ser el cap de llista dels republicans el 2019.  

Un mandat amb un govern compartit

ERC de Sant Jaume va obtenir el 2019 un total de 311 vots, quedant en tercer lloc per darrere de Convergents-Centrats i Endavant. Un pacte amb aquesta última formació va suposar que López accedís a l'alcaldia durant els dos primers anys de mandat. El passat mes de juny es va produir el relleu al capdavant de l'Ajuntament, no sense turbulències, i l'actual alcalde és Marc Palau.