Òscar Albaiceta i Marta Vilalta.

Marta Vilalta acompanya Òscar Albaiceta en la presentació com a alcaldable a Calafell

Un centenar de calafellencs assisteixen a l'acte, celebrat al Centre Cívic Cinema Iris

Prop de cent persones van assistir aquest passat divendres 9 de setembre a l'acte de presentació del nou alcaldable d'ERC de Calafell. El Centre Cívic Cinema Iris va acollir la presentació d'Òscar Albaiceta com a candidat als comicis locals del pròxim mes de maig. Albaiceta va estar acompanyat de la secretària adjunta i portaveu d'ERC, Marta Vilalta, i del diputat Carles Castillo.

Albaiceta va remarcar la necessitat de dialogar i escoltar, així com de cuidar tots els barris de Calafell. També va apostar perquè la cultura sigui l'eix principal de les polítiques municipals, a més de potenciar l'educació, el treball i la formació. Marta Vilalta, per la seva banda, va posar èmfasi en els valors republicans i en el fet de «no deixar ningú enrere". 

Durant tot el dia es va fer diverses trobades per fer arribar a la Marta Vilalta una part de la realitat del municipi. Després d'un dinar de germanor a l'Hotel Antiga, es van dirigir al Port de Segur i al Museu de la Confraria, acabant amb una visita al Bot Salvavides.