Inauguració del nou McDonald's de Cunit.

Picabaralla política a Cunit per l'obertura d'un nou local de menjar ràpid

L'alcalde celebra la iniciativa i la CUP critica que «es promocioni una cadena privada de menjar brossa»

McDonald's ha obert les portes del seu nou restaurant de menjar ràpid de Cunit aquest dijous 28 d'abril. L'establiment està situat a la C-31 a l'entrada al municipi venint de Cubelles, al costat de l'antic Avi Pau. L'obertura del restaurant ha vingut acompanyada d'una picabaralla política entre el govern i la CUP.

L'alcalde de Cunit, Jaume Casañas, ha celebrat l'aposta de la cadena de menjar ràpid per Cunit, assegurant que contribuirà a la «dinamització local». El batlle ha remarcat que l'obertura de l'establiment ha permès crear «40 llocs de treball» i que la cadena pagarà els seus impostos al municipi.

Crítiques de la CUP

Però des de la CUP de Cunit han criticat amb vehemència les declaracions de Casañas. Els cupaires veuen «inadmissible» que s'usin «tots els canals de comunicació institucionals, diners i recursos públics per fer propaganda d'una cadena privada de menjar brossa». 

«Que s'hagi d'esbombar així aquesta anècdota només significa que el govern no té cap pla alternatiu al 'Benvingut Mr. Marshall a qualsevol preu'», afegeixen. L'obertura d'aquest establiment ja es va anunciar el setembre del passat 2021.