Itaca Band.

Melendi, Buhos... Torna el Calafell Beach Festival, amb quatre nits de concerts

La segona edició del certamen tindrà lloc a l'esplanada del pavelló Joan Ortoll

El Calafell Beach Festival torna aquest mes de juny, en el que serà la segona edició d'aquest certamen musical. Seran quatre nits de concerts entre el 23 i el 26 de juny, impulsats per la promotora Line Up Music, amb el suport de l'Ajuntament.

A diferència de la primera edició, celebrada encara en pandèmia, enguany el festival no tindrà restriccions de cap mena. Es farà de nou a l'esplanada del pavelló Joan Ortoll, amb un escenari de gran format. Es comptarà amb artistes de nivell internacional, però també amb formacions locals.

Entre les novetats d'aquesta edició hi ha el concert gratuït de l'última nit, el diumenge 26 de juny. Estarà encapçalat pels calafellencs Buhos, que celebren els seus quinze anys, i estaran acompanyats per The Thiets, En Tol Sarmineto i HDMEP. L'altra novetat és que el 24 de juny hi haurà una revetlla de Sant Joan després del concert de Melendi.

Els altres concerts seran els de Trueno i Paula Cendejas el 23 de juny i Justin Quílez i Atomic el 25 de juny. Des de l'Ajuntament de Calafell apunten que el festival suposa «una oportunitat d'obrir la temporada d'estiu amb un esdeveniment de diversos dies i gran ressò». La regidora de Cultura, Mònica Trepat, remarca que el Beach Festival «forma part d'una programació cultural amb grans esdeveniments amb transcendència més enllà del municipi».

Cartell per dies al Festiuet

Per altra banda, un altre dels festivals d'estiu del Baix Penedès, el Festiuet del Vendrell, ja ha anunciat el seu cartell per dies. L'edició d'aquest any se celebra a la platja de Sant Salvador i s'allarga a quatre dies, del dijous 4 al diumenge 7 d'agost. Hi prenen part grups com Crim, Rulo y la Contrabanda, SFDK, Doctor Prats, Buhos, Roba Estesa o Cactus.

Es pot consultar la distribució per dies dels artistes del Festiuet en aquest enllaç.