Vista del llac de Coma-ruga.

Mercat Fora Estocs i nombroses activitats familiars aquest cap de setmana a Coma-ruga

S'han preparat conta contes, tallers, puzles gegants i una ruta cultural

Coma-ruga viurà un cap de setmana del 15 d'agost molt intens. D'una banda, la plaça dels Germans Trillas acollirà el dissabte 14 el Mercat Fora Estocs, de les 18.00 a les 24.00 hores. Diferents comerços del centre del Vendrell se'n van a la platja per exposar el seu gènere.

Des del Comerç del Vendrell i l'Ajuntament han preparat diverses activitats complementàries al mercat. A les 19.00 hores hi haurà un conta contes de la companyia Genovesa sobre la història de Coma-ruga, per a infants a partir de tres anys.

A la mateixa hora es farà un taller infantil de mosaics basats en l'obra de Santiago Padrós. A més a més, de les 21.00 a les 24.00 hores es farà una sessió de DJ a càrrec de la disco mòbil Rock&Bolo.

Puzle de grans dimensions

Pel diumenge 15 s'han preparat més activitats familiars relacionades amb el projecte FEDER. A les 18.30 hores es muntarà un puzle de grans dimensions, que serà una adaptació que ha fet Jordi Pellicer de l'obra de Padrós. A les 19.00 hores hi haurà una nova sessió de la ruta 'Coma-ruga, un viatge en el temps', per redescobrir la història del nucli.