El mercat setmanal de Santa Oliva.

El mercat setmanal de Santa Oliva dobla el nombre de parades

L'Ajuntament ha rebaixat el preu de l'arrendament per incrementar els paradistes

El mercat setmanal de Santa Oliva doblarà el nombre de parades a partir d'aquest dissabte 5 de febrer. Segons ha informat l'Ajuntament, a les quinze parades ja existents se'n sumaran quinze més, de roba, tèxtil de la llar, calçat i llenceria. D'aquesta manera, el mercat dels dissabtes ja tindrà trenta parades ocupades del total de 56 disponibles.

Des que va reobrir la Setmana Santa de l'any passat, el mercat és gestionat de forma directa pel consistori. L'equip de govern vol que, de mica en mica, el mercat esdevingui «un punt de referència comarcal» per la facilitat d'accés i aparcament, i la varietat de paradistes.

Per aquest motiu, des de l'1 de gener d'aquest 2022 es va aprovar una rebaixa del preu de l'arrendament dels paradistes. El metre lineal va passar dels 4,5 euros als dos euros. L'objectiu és poder ocupar les 56 places que hi ha disponibles per als paradistes.

El mercat dels dissabtes compleix amb les diferents mesures de seguretat exigides. El seu horari d'obertura és de nou del matí a dues de la tarda.